Beatrix steunt Den Helder Suns

Het Grand Hotel Beatrix in Huisduinen is het volgende Helderse bedrijf dat een partnership met de Den Helder SUNS is overeengekomen voor de duur van drie jaar. Hiermee wordt een traditie voortgezet, want het Helderse familiebedrijf, waar Tim Petter inmiddels de scepter zwaait, is van oudsher aan het Helderse basketbal verbonden.

Tim Petter: “Wij willen heel graag een constructieve bijdrage leveren aan het realiseren van de plannen van de werkgroep Den Helder SUNS om het heren-eredivisie-basketbal weer mogelijk te maken in Den Helder.”

“Deze tak van sport heeft hier altijd al een mooie landelijke uitstraling gehad en het is goed voor onze regio als dat effect geprolongeerd kan worden.”

“Historisch gezien was het Grand Hotel Beatrix daar voor een belangrijk deel bij betrokken en wij hopen dan ook van harte dat de nieuwe, meerjarige overeenkomst tot vruchtbare resultaten leidt.”

Het hotel beschikt naast 55 luxe kamers en suites over extra faciliteiten waar ook de Helderse inwoners al jaren veelvuldig gebruik van maken. Het op de bovenste verdieping gesitueerde fine dining restaurant C’est la vie “Wine & Dine” is door de Michelin-gids bekroond met een ‘Bib Gourmand’ voor haar uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Voor liefhebbers van ‘Steaks & Sports’ is er binnenkort een nieuwe bistro, waar steaks van de houtskoolgrill het uitgangspunt zijn. Voor het sportieve deel van ‘Sports’ kan iedereen gebruik maken van de squashbanen, het zwembad en de wellnessfaciliteiten van het hotel.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie