Avond voor startende ondernemers

Kop van Noord-Holland Startersdagen.com houdt maandag 12 november bij het Regius College in Schagen een avond over beginnend ondernemerschap, bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot ongeveer drie jaar oud en de succesvolle start-ups die een volgende stap willen maken.

Verschillende Helderse bedrijven en organisaties komen naar de dag, waaronder Druktemaker, Notaris Verhoeks, Omnyacc,  autobedrijf Suzuki J&S en Van der Vleuten & Van Hooff Gerechtsdeurwaarders.

In het voorprogramma kunnen startende ondernemers en aangesloten kennispartners in gematcht worden op basis van hun online profiel. Daarbij is er alle gelegenheid om duurzame relaties te ontwikkelen. Daarnaast kan een selectie van geïnteresseerden het ondernemersconcept dat zij in gedachten hebben pitchen tegenover een panel van diverse experts die feedback zullen geven.

Ook de gemeenten Den Helder, Texel, Schagen en Hollands Kroon zijn vertegenwoordigd op de avond, die mee georganiseerd wordt door de Rabobank Kop van Noord-Holland.

De avond is gratis te bezoeken, aanmelden is gewenst via Startersdag

Foto: LSFotografie Lyuda Stinissen.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie