Appeltje voor de Warriors?

De Helderse Stichting SUE’s Warriors is kanshebber voor Appeltje van Oranje 2018. De Appeltjes van Oranje worden jaarlijks uitgereikt door het Oranje Fonds en staan dit jaar in het teken van het thema Jong en sociaal ondernemend.

SUE’s Warriors is één van de 40 genomineerde die kans maken op deze prijs. Tot 17 januari 23.59 uur kan er gestemd worden via http://bit.ly/Stem_SUEsWarriors_AvO. Iedere stemmer maakt kans op 1.000 euro extra voor zijn of haar favoriete kanshebber.

Na de stemactie en de pitchdag worden drie winnaars gekozen. Koningin Maxima zal in mei de prijs overhandigen. De prijs bestaat uit een geldbedrag van 15.000 euro en een bronzen beeldje, gemaakt door Prinses Beatrix.

Stichting SUE’s Warriors zet zich in voor een eerlijker en krachtiger beeld van mensen met een lichamelijke beperking om een toegankelijkere en gelijkwaardige samenleving te bevorderen.

Stichting SUE’s Warriors maakt zich sterk voor meer diversiteit en participatie in mode & media om zo een inclusieve samenleving promoten. Hiervoor zetten zij fashion-campagnes op waarin de Warriors, de modellen met een lichamelijke beperking, model staan.

Met deze ‘Diversity Shoots’ tonen we een krachtiger beeld van mensen met een lichamelijke beperking. Met als doel het onderscheid tussen mensen met- en zonder lichamelijke beperking te vervagen en dus gelijkwaardig beeld neerzetten.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie