Ali B verrast en vermaakt

Op zaterdag 1 juli was het feest bij ’s Heeren Loo op het terrein van Noorderhaven in Julianadorp.

Om klokslag 12.00 uur barstte het feestgedruis los. Veel live muziek en spetterende optredens waarbij het optreden van Ali B en Brownie Dutch de meest opvallende was. Een aantal gelukkige cliënten van ’s Heeren Loo mocht op het podium meezingen, dansen en zelfs drummen met Ali B.

Het publiek en Ali B genoten zichtbaar van elkaars gezelschap. In een ongedwongen sfeer werden de hits ten gehore gebracht en er werd dan ook volop meegezongen. “Het leukste publiek ooit”, aldus Ali B.

Een markt met 50 kramen waar mensen, veelal werkzaam in de zorgsector, met passie vertelden over hun werkzaamheden en door cliënten gemaakte producten boden zij te koop aan. Ook werden ambachten getoond. Ook hier zag je de passie terug. Een dame in Westfriese kledij die het kant van de kap restaureert of bij de radiobestuurbare boten die geheel eigenhandig zijn gemaakt.

Straattheater, pony rijden en een springkussen zorgden ervoor dat je je geen moment hoefde te vervelen. De foodtrucks maakten het af en zorgden voor het echte festivalgevoel.

’s Heeren Loo heeft als doel om cliënten het gewone leven te laten ervaren en met de organisatie van dit festival is dat prima gelukt!

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie