Akse Media Opent met Martin Verkerk

Nog een paar dagen en dan gaat het grootste tennistoernooi in de regio van start, het Akse Media Open Tennistoernooi 2018. De opening is 4 augustus met onder meer een clinic van Martin Verkerk, die in 2003 nog in de finale van Roland Garros stond. Hij verzorgt de clinic in samenwerking met HTC-trainers Yorick Voormanns, Dan Schelhaas en Berend Opdam.

Daarna zal Lars Groenink Raateland het terras opfleuren met muzikale klanken. De entree staat vrij voor een ieder, dus ook voor niet-tennissers. Nieuw dit jaar is het mini toernooi wat gehouden wordt op de eerste zaterdag van het toernooi. Ook wordt er een Kidsday op zondagmiddag 5 augustus georganiseerd voor de jeugd tot en met 12 jaar. “Door middel van deze gezamenlijke activiteiten geven we iets terug aan de sponsoren, leden en de jeugd. Zo versterken we de banden met de club.”

Op de woensdagavond is de traditionele feestavond met band WOEI (onder leiding van Danny van Tiggele). Tevens is er de feestavond op de vrijdagavond. “Wij zagen vaak dat het drukker was op de vrijdagavond dan op de zaterdagavond, daarom willen wij hier op inspelen met niemand minder dan de bekende Helderse feest-DJ Jordy. ” Nieuw is de live muziek op de zaterdagavond, waar zangeres Angie een muzikale toevoeging doet.

Kijk voor meer informatie over het Akse media toernooi op de Facebookpagina.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie