Akse Media Open 2018 met minitennis

Tot en met 1 augustus kan er nog ingeschreven worden voor het Akse Media Open 2018. Het thema is dit jaar Apres-Ski en het toernooi wordt gespeeld van 4 tot en met 12 augustus op het HTC complex aan de Drs. Bijlweg.

“Ook dit jaar hebben we weer een bomvol activiteitenprogramma op het programma staan”, zo laat de organisatie weten. Zo komt op de eerste zaterdag voor het tweede jaar oud Roland Garros finalist Martin Verkerk weer een clinic verzorgen met de trainers. Op zondag is er een kidsday vol met lekker eten en leuke activiteiten voor alle kinderen van de deelnemers. Verder is er vier dagen live muziek met als absolute feestavond de vaste woensdag! Uiteraard is er ook een Bingoavond en een uitgebreide loterij met prachtige prijzen.

De PRIMEUR tijdens het open toernooi is het eerste AKSE MEDIA OPEN MINITENNISTOERNOOI. Op zaterdag 4 augustus vanaf 19.00 uur gaan we spelen om de minitenniskampioen van Den Helder. Het toernooi vindt plaats volgens het ‘Just Touch’ principe. Alle dubbels (HD, DD en GD) worden door elkaar op niveau ingedeeld op basis van speelsterkte. “We spelen een toernooivorm in de beide servicevakken inclusief de tramrails. Ben jij handig in het servicevak? Dan is dit je kans!”

Klik hier om in te schrijven

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie