Agent betrapt winkeldief

Een agent zag vrijdag in zijn vrije tijd dat een man in een supermarkt goederen wegstopte in een tas en de kassa passeerde zonder deze af te rekenen. De 32-jarige man is door de agent aangehouden en is in de loop van de avond verhoord en zal worden overgedragen aan de vreemdelingendienst.

Dit zelfde geldt voor een 41-jarige vrouw welke ook in een supermarkt werd aangehouden ter zake diefstal. Een 56-jarige man werd ook vrijdag binnengebracht voor hetzelfde feit.

Afgelopen maandag werd een 83-jarige man aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Daar niet alleen bij de politie, maar ook bij het personeel van de winkel zeer sterk het vermoeden bestond dat hier geen sprake was van een bewuste winkeldiefstal, maar dat de persoon door ouderdom verward was, is hij aan zijn eigen zorgkader overgedragen.

Zes keer
De politie heeft donderdag een 22-jarige man aangehouden bij een supermarkt in Nieuw Den Helder. Hier was hij zelf achter de counter gelopen en had sigaretten weggenomen. Toen hij werd aangehouden verzette hij zich hevig.

Bij zijn aanhouding bleek hij in zijn tas nog meerdere goederen bij zich te hebben welke – na onderzoek – uit drie andere winkels waren gestolen. De man werd ingesloten en zit nog vast, mede omdat hij op het politiebureau een raam insloeg. Hierdoor raakte hij tevens gewond aan zijn handen en moest naar het ziekenhuis.

Voor deze vernieling wordt hij eveneens vervolgd. In de zeven weken dat de man nu in Nederland is, is hij al zes keer aangehouden voor diverse diefstallen. De man zal na verhoor aan de vreemdelingendienst worden overgedragen. Overigens was de man op dezelfde dag verwijderd uit zijn opvanglocatie vanwege wangedrag en was hij een dag eerder door de politie in Breda bekeurd voor het wildplassen in het station.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie