Agenda in ’t kort

Kees Vliet,man exposeert tot en met 3 januari 2019 bij de Kunstuitleen op Willemsoord. Openingstijden: Woensdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur. Zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.

De IJsbaan op de kop van de Beatrixstraat wordt vrijdag 7 december geopend en brengt u veel ijsplezier tot en met 6 januari 2019! Zie www.ijsbaanbeatrixstraat.nl

Elke vrijdag organiseert de Baptistengemeente in ’t Lichtbaken van 10.00 tot 12.00 uur een gratis Nederlandse Les voor Anderstaligen. Info: 06-2634 8288. Adres Baljuwstraat 3a. Zie ook www.bghetlichtbaken.nl

Op vrijdag 7 december organiseert Divino Sports & Yoga Studio Den Helder een Kerst en Winterfair met verschillende kraampjes, gezelligheid, drankjes. hapjes en muziek. Kosten: €2,50 per persoon (kinderen zijn gratis) Voor de eerste 100 betalende bezoekers staat er een leuke goodiebag klaar.

Onder de noemer Totale zonsverduisteringen geeft Piet Cijsouw op vrijdag 7 december een lezing op de sterrenwacht van Zenit. De lezing begint om 20,00 uur. Plaats: Cees Buining Sterrenwacht in het park Noorderhaven, Perenhout 12, Julianadorp. Entree: 5 euro, donateurs betalen 2,50 euro en leden van Zenit hebben gratis toegang.

Op zaterdag 8 december keert in Fort Kijkduin het Fort Fairytale weer terug! Dit is voornamelijk gericht op jongere kinderen én voor iedereen die van sprookjes houdt! Door het gehele fort lopen er sprookjesprinsen en prinsessen. Kaarten zijn van te voren online te koop via de site van Winnubst: winnubst-muziek.nl

Op zaterdag 8 december organiseert Klaverjas Vereniging Het Nieuwe Diep: het Open Koppel Kampioenschap van Den Helder, met als inzet de wisselbeker. Het wordt gehouden in de Draaikolk aan de Dollardlaan 202 te Den Helder. De kosten zijn ? 6,00 per koppel.

Op zaterdag 8 december presenteert Anne-Marie Jung haar nieuwe theatershow: Ram, in de Key Keg Zaal van schouwburg de Kampanje. Aanvang 20.30 uur. In de (grote) Variopoolzaal speelt Jandino Asporaat zijn theaterprogramma: Het Huis van Asporaat. Aanvang 20.15 uur. In de Stadshal zijn Remco Vrijdag en Martine Sandifort met: Voorlopig voor altijd vanaf 20.30 uur.

Bij verschillende activiteiten in het MFC West End aan de Lijsterbesstraat 10a in Nieuw Den Helder is er nog ruimte om aan deel te nemen. U bent iedere donderdagmiddag vanaf 13.30 uur van harte welkom om kennis te maken met het aanbod.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie