Aanmoedigingsprijs voor John Diependaal

John Diependaal heeft de ,,Aanmoedigingsprijs 2017″ gekregen tijdens de Dag van de Muziek. John is bekend van het ,,Muzikanten voor KIKA festival” aan het Breewaterplein. John laat voor de L.O.S.microfoon weten zeer verrast te zijn.

,,Ik ben geboren om nuttig te wezen” dat is de lijfspreuk van John Diependaal. Natuurlijk ben ik blij met zo’n stukje waardering, maar ik doe het ook omdat ik het leuk vind om te doen.

Met welke smoes ben je naar de uitreiking van de aanmoedigingsprijs toegelokt? vroegen we aan John. ,,Ja dat was Sikina, die zei tegen mij van…John je moet naar Studio62 want we gaan er spelen….

Ik denk nog, oh leuk dan gaan we muziek maken met Sikina en Patrick, maar het liep heel anders. Ik kreeg dus zomaar de aanmoedigingsprijs en daar ben ik dan toch wel erg blij mee.

De Dag van de Muziek werd getracteerd door prachtig mooi weer . Alle terrassen zaten stampvol en iedereen genoot van de muziek. Koren, orkesten, solisten, dansgroepen kortom alles en iedereen was er.

Tjitske Biersteker presenteerde het programma tegenover 7Skoop. In het zonnetje zat het publiek met tientallen te gelijk te kijken en te luisteren naar de uitvoeringen. ,,Dit is zo leuk” zegt Tjitske ,,en wat goed dat het na al die jaren nog steeds populair is.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie