55+ beurs Stadshal goed bezocht

55+ beurs

De 55+ beurs in de Stadshal is dinsdag goed bezocht. Mede door het slechte weer was het bij aankomst wel even zoeken naar een plekje voor de vierwieler. Maar eenmaal binnen was het gezellig druk met alleen her en der een opstopping door inhalende rollators.

De kraampjes waren zonder uitzondering breed en gevarieerd ingevuld: van cursus en workshop tot E-bike en van spelletje tot keukenvernieuwer. Kortom, er was voor iedereen van alles te vinden.

55+ beursDe gemeente presenteerde zich met een als huiskamer ingerichte stand. Hier werd onder meer informatie gegeven over de Wet maatschappelijke ondersteuning.

Bij de kraam van Hair-Talk kon je zelfs je haar laten knippen, en tja als je er toch bent…

Fred van Eck stond met zijn brede cursusaanbod ook op de beurs en er werd veel informatie gevraagd over de seniorencursussen.

Was de ene bezoeker juist geïnteresseerd in iPad-instructies voor ouderen, de ander hoorde je mompelen dat hij zijn weg al prima kon vinden op de tablet.

De toegang tot de 55+ beurs was gratis en een hapje en drankje kwam je vanzelf tegen.

1 Reactie op 55+ beurs Stadshal goed bezocht

  1. Het blijft jammer dat gezien dag en tijdstip dit een beurs is voor de niet-werkende 55+. Terwijl er een groot gros mensen is die gewoon nog fulltime werken en dit gezien de politieke ontwikkelingen dit nog tot 68 jaar (of langer) moeten volhouden. Waarom niet een beurs van 14.00 tot 20.00 of 21.00 uur? Dan kom je ook die doelgroep tegemoet.

Geef een reactie