Vrienden


Sluit je aan bij de Vrienden van LOS Den Helder!

LOS Den Helder bestaat al bijna dertig jaar. De programma’s op radio en TV worden gemaakt door een enthousiast team van vrijwilligers. Het kijken en luisteren naar de LOS is gratis, maar om de kosten te dragen introduceren wij (in navolging van omroepen elders in het land) per 1 januari 2017 “de Vrienden van de LOS”.

Alleen ondernemingen en organisaties kunnen onze ‘vriend’ worden en steunen zo de verdere professionalisering van de lokale omroep in Den Helder. Met deze bijdrage wil LOS Den Helder haar programma’s verder verbeteren en uitbreiden en de betrokkenheid van inwoners en bedrijven bij de omroep vergroten.

Voordelen voor ondernemers
We hebben liever een paar goede vrienden, dan vele vage kennissen. Daarom houden we de vriendenclub beperkt tot maximaal veertig vrienden. Ondernemers die Vriend van de LOS worden dragen de omroep vanzelfsprekend een warm hart toe, maar krijgen daar ook het een en ander voor terug, zoals:

– Free publicity voor nieuws over het bedrijf op radio en TV
– Een banner op www.losdenhelder.nl met doorverwijzing naar eigen website
– Een dag per week het logo in de Vriendencarrousel op LOS TV.
– Twee keer per dag een naamsvermelding in een sponsorblok op LOS Radio
– 25% korting op de overige advertentietarieven
– Een jaarlijkse bijeenkomst met een feestelijk karakter
– Gratis een bedrijfsportret “Den Helder in Bedrijf” op LOS TV

Meer weten over deze exclusieve vriendenclub? Neem contact met ons op via e-mail (hoofdredacteur@losdenhelder.nl) of bel met 06-43436070.