Lange toertochten


Lange toertochten

17 april 2017


Zondag 21 mei rijdt RTV Toon Jacobs de langste toertocht van het seizoen: 150 km, waarbij samengewerkt wordt met TC Wognum en TC Grotebroek. De tocht wordt gereden onder leiding van een ervaren toerleider.

De gemiddelde snelheid zal omstreeks 25 km/uur liggen. De tocht begint bij het clubhuis in park Quelderduyn en start om 8.30 uur. Tevens start er een groep fietsers om 8.45 uur bij de Kooijbrug. Het dragen van een fietshelm is verplicht.

Ook niet-leden zijn van harte welkom om een keer mee te rijden. Het inschrijfgeld voor NTFU-leden is € 1,20 en voor overigen € 2,20. Zie voor verdere inlichtingen op www.rtvtoonjacobs.nl.

DOK TOER rijdt zondag 21 mei de Harlingen-tocht, een rit van 140 km, in groepsverband. Start om 08.00 uur bij de kantine van HRTC DOK aan de Guldemondweg in De Schooten, Den Helder.

De kans om kennis te maken met het fietsen in een groep.
Als je de Afsluitdijk nog op je “bucket-list” staat is dit een kans om deze af te vinken. Geen voorinschrijving, leiding heeft een ervaren toerfietser, dragen fietshelm verplicht en samen uit, samen thuis is de belangrijkste regel. Iedereen welkom, Dok-lid of niet. 

Informatie: Gerard Top Tel. 06 2221 2931
Zie de website van DOK www.hrtcdok.nl voor meer informatie over HRTC DOK.