Julianapop een zonnig en muzikaal feest

Op een zonovergoten middag vond zondag op een nieuwe locatie de 24ste editie van Julianapop plaats. Het Helderse publiek wist zich opperbest te vermaken met onder andere Waylon en Douwe Bob.

De aftrap was voor de rocker uit Loosdrecht, Waylon. Die live zijn mannetje staat en al snel het publiek in muzikale stemming wist te krijgen. Het hoogtepunt tijdens zijn optreden was voor Lois Bom, een die hard fan die Waylon overal achterna reist. Zij werd door de zanger uitgenodigd op het podium om samen met hem een nummer ten gehore ten brengen. Dit deed zij verdienstelijk.

Het bier vloeide rijkelijk op het festivalterrein en andermaal bleek dat de organisatie zijn best had gedaan om er een geslaagd evenement van te maken. Er deden zich weinig tot geen wanstanden voor.

Ook de Noord-Hollandse band Sesam was aanwezig en trad twee keer op, net als Zion Vibes. Rapper Diggy Dex werd bestempeld als publiekslieveling toen hij middenin de duizenden mensen plaatsnaam om daar een nummer te zingen. Uiteraard vergezeld met de vele Selfies die her en der op sociale media terug te vinden zijn.

Op het kleine podium halverwege de middag een optreden van Sharon Doorson, halvefinalist van de Voice of Holland. Met Douwe Bob als afsluiter op het hoofdpodium heeft er weer een geslaagde editie van Julianapop plaatsgevonden. Bijna vijfduizend bezoekers keerden tevreden huiswaarts.

Foto’s met dank aan Van Eis Fotografie.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie