Bierfeest in Helderse Stadshal

In het weekend van zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017 heeft Den Helder de primeur. De sfeervolle Port of Den Helder Stadshal van Theater De Kampanje opent de deuren voor het KeyKeg International Beer Festival.

Ruim 25 lokale, nationale en internationale brouwers tappen hun speciaal bier. Al het bier op het festival wordt getapt uit KeyKeg fusten.

Dit topevenement voor bierliefhebbers wordt georganiseerd door De Kampanje en Lightweight Containers, de producent van de KeyKeg fusten. Robert Koppen  vertelt: ”Veel van de beste bieren ter wereld worden getapt uit KeyKegs. Wij hebben ruim 25 brouwerijen uitgenodigd een selectie te maken van hun meest uiteenlopende smaaksensaties. Van hoppig naar moutig en van chocolade tot fruitig.”

“Niet alleen voor de echte bierkenners, maar voor iedereen die kennis wil maken met speciaal bier. Het wordt een ongekend aanbod van vele soorten speciaal bieren. Uniek voor Den Helder.”

Arjan Kersten, de Kampanje: ”Onze Stadshal is de geschikte ruimte voor dit bierfestival. Wij gaan er een gezellige happening van maken. Naast het aanbod van fantastische bieren is er aandacht voor bier-spijs combinaties met diverse, bij bieren passende, gerechten.”

Het KeyKeg International Beer Festival vindt plaats op 30 september van 12:00 tot 20:00 en1 oktober van 12:00-18:00. Kaartjes online en telefonisch te bestellen via www.kampanje.nl of 0223-674664). Tickets zijn verkrijgbaar voor € 7,50 en zijn inclusief een uniek proefglas, twee consumptiemunten en een programmaboekje. Toegang vanaf 18 jaar.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie